Skip to content Skip to footer
Telefoon 085-0479273
8.7
gewaardeerd op
ZorgkaartNederland

Verwijzers

Excellent Care Clinics is een onafhankelijk specialistische pijn behandelcentrum waar patiënten met pijn middels hoogwaardige zorg worden behandeld. De behandelingen worden uitgevoerd door anesthesioloog-pijnspecialisten en (pijn)verpleegkundigen, Wij zijn gevestigd in Velsen-Noord.

Snelle intake

Bij Excellent Care Clinics kan binnen twee tot drie weken de intake en behandeling van de patiënt plaatsvinden. De verwijzers worden direct na intake of behandeling op de hoogte gehouden van het verloop.

Indien u een patiënt wil laten behandelen door Excellent Care Clinics dient u een verwijzing te sturen via zorgdomein, via de mail (velsen@excellentcareclinics.nl of of aan de patiënt mee te geven. Wij nemen contact op met de patiënt zodra de verwijzing binnen is. Na een intake gesprek kunnen wij snel starten met de behandeling van de klachten.

Wij houden u als verwijzer op de hoogte van het behandelplan van de patiënt en koppelen dit zo snel mogelijk aan u terug. Ook werken wij sinds kort met een PGO (Patiënt Gebonden Omgeving). In deze omgeving heeft de patient inzage in zijn of haar behandeling.

Behandelingen

Behandeling trigeminus neuralgie Injectie nervus occipitalis TENS-behandeling Triggerpoint injectie of lokale injectie Botulinetoxine injectie Formamen ovale infiltratie Sweet procedure Sphenopalatinum infiltraties Ketamine-Infuus Lidocaïne-Infuus Selectieve zenuwwortelblokkade Cervicale facettenblokkade Iontoforese Carpaal Tunnel Syndroom hydrodissectie Epidurale injectie Caudale injectie Adhesiolysis volgens RACZ-procedure Intercostaal blokkade Qutenza® behandeling Medicatie tegen neuropathische pijn Injectie nervus pudendus Echogeleid infiltratie piriformis ( evt met botox) Zenuwblokkade Van Het Kniegewricht (Geniculairblokkade) Triggerpoints