Ervaringen

J. Maasdam

Ben weer heel fijn behandeld door deze lieve verpleegsters .
En Karin Vos een top pijn arts . Het zijn gewoon allemaal toppertjes. Bedankt weer voor de goede zorgen.
read more

L. van den Heuvel

Sinds november kom ik bij de excellent care clinics in Hilversum. Ik heb onverklaarbare chronische rugpijn.
Het eerste contact met dr. Vegt was zeer aangenaam, ze nam mijn klachten zeer serieus en dacht gelijk in oplossingen. Ik ben diezelfde dag behandelt door haar met enkele injecties op de zere plekken.De klachten verminderde! Na 3 maanden weer contact gehad omdat de klachten niet helemaal weg waren. Dr Vegt raadde een Ketamine infuus aan. Na 2 weken kon ik terecht. Dit zou een dag in beslag nemen.
read more

E. Wouterson

Binnen 2 dagen na verwijzing huisarts geholpen wauw! wat ben ik onder de indruk van deze kliniek. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel er werd goed naar mij geluisterd en ik werd direct geholpen. Echt zo’n verademing vergeleken bij de ziekenhuizen!

H.J. Schweitzer

Ik ben heel blij dat ik bij Excellent Care Clinics geholpen kan worden. De artsen en verpleegkundigen zijn heel kundig, zeer vriendelijk en behulpzaam. Geweldig!

H. Dijkstra

Wacht niet langer. Na heel veel jaar begin ik stap voor stap weer met vele pijnen etc. iets te leven. Fijne artsen en verpleging. Ik ben zo blij hier te zijn beland. Voor mij bestaat een wonder. Klinkt gek, maar ik krijg stukjes leven terug. Fantastisch.

T. Bezemer

Na maanden met stekende pijn, vanmorgen behandeld onder Covid-19 protected omstandigheden. Een hele ervaring, maar de vrolijkheid van dr. Vos en haar assistentes heb ik als zeer positief ervaren. Voor een reactie omtrent mijn klacht is het nog te vroeg, maar door deze ervaring van heden ochtend en het telefonische intakegesprek, geeft mij dit veel…

Vertel uw ervaring

Klachtenformulier