Skip to content Skip to footer
Telefoon 085-0479273
8.7
gewaardeerd op
ZorgkaartNederland

Ervaringen

“Ik was eindelijk af van die vreselijke jeuk toen ik last kreeg van zenuwpijn. De gordelroos had mijn lichaam nog niet verlaten… Bij Excellent Care Clinics werd ik enorm goed geholpen. Mijn klachten werden serieus genomen en er is gezocht naar een goede oplossing.”

E. DE VRIES

E. DE VRIES

Na veel artsen bezocht te hebben kwam ik bij Excellent Care Clinics in Velsen Noord terecht. Wat een verademing. Geen wachtlijsten, direct serieus genomen en indien mogelijk gelijk een behandeling. Er werken hele aardige en kundige mensen, erg laagdrempelig, echt geweldig.

C. TIEBIE

C. TIEBIE

“De medisch specialisten van Excellent Care Clinics namen alle tijd voor mij en er werd precies uitgelegd welke behandelingen ik zou ondergaan. Ik vond het spannend, maar dat was nergens voor nodig. Nu leef ik met veel minder pijn en ik voel me super!”

M. SCHEMER

M. SCHEMER

Zo kundig, vriendelijk en goed geholpen. Prachtige kliniek, mooi interieur. Zeer vriendelijk personeel. Raad en daad. Goed advies, kortom, alleen maar positief.

S. DE LA RIE

S. DE LA RIE

Wacht niet langer. Na heel veel jaar begin ik stap voor stap weer met vele pijnen etc. iets te leven. Fijne artsen en verpleging. Ik ben zo blij hier te zijn beland. Voor mij bestaat een wonder. Klinkt gek, maar ik krijg stukjes leven terug. Fantastisch.

H. DIJKSTRA

H. DIJKSTRA

Binnen 2 dagen na verwijzing huisarts geholpen wauw! wat ben ik onder de indruk van deze kliniek. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel er werd goed naar mij geluisterd en ik werd direct geholpen. Echt zo’n verademing vergeleken bij de ziekenhuizen!

E. WOUTERSON

E. WOUTERSON

Na maanden met stekende pijn, vanmorgen behandeld onder Covid-19 protected omstandigheden. Een hele ervaring, maar de vrolijkheid van dr. Vos en haar assistentes heb ik als zeer positief ervaren. Voor een reactie omtrent mijn klacht is het nog te vroeg, maar door deze ervaring van heden ochtend en het telefonische intakegesprek, geeft mij dit veel…

T. BEZEMER

T. BEZEMER

Ben weer heel fijn behandeld door deze lieve verpleegsters .
En Karin Vos een top pijn arts . Het zijn gewoon allemaal toppertjes. Bedankt weer voor de goede zorgen.

J MAASDAM

J MAASDAM

Sinds november kom ik bij de excellent care clinics in Hilversum. Ik heb onverklaarbare chronische rugpijn.
Het eerste contaact met dr. Vegt was zeer aangenaam, ze nam mijn klachten zeer serieus en dacht gelijk in oplossingen. Ik ben diezelfde dag behandelt door haar met enkele injecties op de zere plekken.De klachten verminderde! Na 3 maanden weer contact gehad omdat de klachten niet helemaal weg waren. Dr Vegt raadde een Ketamine infuus aan. Na 2 weken kon ik terecht. Dit zou een dag in beslag nemen.

L. VAN DEN HEUVEL

L. VAN DEN HEUVEL

Eerste consult

Tijdens een intakegesprek wordt uw persoonlijke situatie in kaart gebracht. Daarbij worden alle factoren ten aanzien van uw klachten besproken. Vervolgens stellen wij samen met u een behandelplan op en kan er zo snel mogelijk gestart worden met de behandeling.

Pudendus neuralgie

Nekpijn

Rugpijn, Hernia

Buikpijn

Hoofdpijn

Carpaal tunnel syndroom

Vertel uw ervaring

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Terms

Recente artikelen en updates

Onze Partners

Blijf niet langer doorlopen met klachten

WIJ BEHANDELEN U GRAAG.