Skip to content Skip to footer

U KUNT WEER BIJ ONS TERECHT

Onze klinieken in Hilversum en Velsen-Noord zijn weer open! Met een verwijzing van uw huisarts of behandelend arts kunt u vanaf heden weer bij ons terecht. Uiteraard hebben wij, in verband met COVID-19, strikte maatregelen genomen.

Voor ouderen, maar ook zeker voor (chronisch) zieke mensen is het coronavirus (COVID-19) een gevaar. Hun weerstand is lager en daarmee de kans om ziek te worden groter. Als mensen daarnaast last hebben van (hevige) pijn wordt de weerstand verder verlaagd. Hierdoor worden mensen nóg vatbaarder voor virussen zoals het coronavirus. Het is dus belangrijk om de reguliere zorg op de pijnpolikliniek pijnbestrijding voort te zetten.

Via deze weg willen wij u laten weten dat onze klinieken in Hilversum en Velsen-Noord weer open zijn.

Uiteraard doet Excellent Care Clinics er alles aan om het risico op coronabesmetting voor medewerkers, patiënten en anderen zo goed mogelijk in te perken. Om die reden hebben wij zeer adequate maatregelen genomen. Zo zijn er hygiënische maatregelen genomen en worden afspraken breder gepland, zodat u geen andere bezoekers in de wachtruimte tegen komt.

Heeft u vragen over de maatregelen, neem gerust contact met ons op.