fibromyalgie

Onbekend maakt… onbegrepen?

Buikpijnklachten komen regelmatig voor bij zowel mannen als vrouwen, en daar kunnen verschillende oorzaken voor zijn. Helaas lijden veel mensen aan chronische buikpijn-klachten die ontstaan zijn na operaties, ongevallen of ziekte. Maar regelmatig is de oorsprong of oorzaak van de buikpijnklacht niet duidelijk.

Iedereen heeft weleens klachten die niet goed te verklaren zijn. Een lichte steek in de buik, of opgeblazen gevoel. Meestal gaan onverklaarbare klachten vanzelf en snel voorbij. Maar soms verergeren de klachten of blijven ze terugkomen. Mensen met dit soort chronische buikpijnklachten hebben vaak al vele specialisten bezocht, en moeten steeds horen dat er geen duidelijke oorzaak is voor de klachten.

Onbegrepen

Vaak behoren buikpijnklachten tot de onbegrepen klachten. Hierbij ervaar je pijn of pijnaanvallen en is er niet direct een lichamelijke verklaring aan te wijzen voor de symptomen. Wanneer je hier last van hebt, krijg je te maken met fysieke én mentale gevolgen. Want omdat specialisten geen oorzaak kunnen achterhalen, wordt er dus ook geen passende behandeling ingezet. Daardoor kun je je onbegrepen en niet serieus genomen voelen.

Enorme impact

Dat leidt uiteraard tot heel veel teleurstellingen, frustraties, spanningen en mogelijk daardoor tot nog meer pijn. Dit komt het dagelijks functioneren niet ten goede, en ook komt vaak de relatie met partner en/of kinderen onder druk te staan. Kortom, chronische buikpijnklachten hebben een enorme impact op het leven van de patiënt.

Passende behandeling

Via Excellent Care Clinics kunnen wij samen met jou proberen om wel een passende behandeling te vinden waarbij de buikpijnklachten kunnen afnemen. Regelmatig kan de behandeling snel effectief zijn en hebben we na één of twee behandelingen de pijn kunnen verminderen. Soms hebben we meer tijd nodig, maar wij zullen altijd onze uiterste best doen om je zoveel mogelijk te kunnen helpen!

fibromyalgie

Mogelijke behandelingen

Triggerpointinjectie of lokale injectie
• Injectie van de nervus illioinguinalis
• Echogeleide infiltratie ACNES (buikwandpijn-syndroom)
Iontoforese
TENS-behandeling
Ketamine-infuus
Lidocaïne infuus

Pijnklachten

Sorry, no content found.

Meer informatie?

Neem contact op met velsen@excellentcareclinics.nl of bel naar onze kliniek in Velsen-Noord: 085-0479273.

U WORDT ZO SPOEDIG MOGELIJK GEHOLPEN

Wanneer u een afspraak maakt, kunt u binnen 2-3 weken terecht.
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.