Verwijzers

Excellent Care Clinics is een onafhankelijk specialistische  pijn behandelcentrum waar patiënten met pijn middels hoogwaardige zorg worden behandeld.  De behandelingen worden uitgevoerd door anesthesioloog-pijnspecialisten en (pijn)verpleegkundigen, Wij zijn gevestigd in Velsen-Noord. 

Snelle intake

Bij Excellent Care Clinics kan binnen twee tot drie weken de intake en behandeling van de patiënt plaatsvinden. De verwijzers worden direct na intake of behandeling op de hoogte gehouden van het verloop. 

Indien u een patiënt wil laten behandelen door Excellent Care Clinics dient u een verwijzing te sturen via zorgdomein, via de mail (velsen@excellentcareclinics.nl of of aan de patiënt mee te geven. Wij nemen contact op met de patiënt zodra de verwijzing binnen is. Na een intake gesprek kunnen wij snel starten met de behandeling van de klachten.

Wij houden u als verwijzer op de hoogte van het behandelplan van de patiënt en koppelen dit zo snel mogelijk aan u terug. Ook werken wij sinds kort met een PGO (Patiënt Gebonden Omgeving). In deze omgeving heeft de patient inzage in zijn of haar behandeling.

pijn

Aandoeningen waarvoor u de patient kunt doorwijzen:

Botulinetoxine injectie bij spierpijn
Buikpijn
Carpaal tunnel syndroom
Chronische pijn
Gewrichtspijn
Gordelroos
Hoofd- en aangezichtspijn
Littekenpijn
Nekpijn (eventueel met uitstraling naar de arm)
Overgangsklachten
Pudendus neuralgie
• Pijn bij kanker
Polyneuropathie

Rugpijn (eventueel met uitstraling naar het been)
 Schouderpijn
Spierpijn

Zenuwpijn

BEHANDELINGEN